Blogi

Being nice makes you cool. Sometimes glasses help too.

Andy Wolf - New Heights

13.09.2022

 

New Heights -malliston metallikehyksissä on yhdistelty asetaattia ja metallia. Etuosan metalli on edestä katsottaessa keveän ja siron näköinen mutta sivuilta paljastuu, että niissä onkin näyttävyyttä. Kauniisti kaiverrettu paksumpi metallikehys sopii loistavasti myös suuremmille voimakkuuksille. Kehyksissä on hienovaraisia pehmeitä sävyjä, jotka korostavat kehysten muotoa. Pyöreät muodot ovat edelleen pop mutta niiden rinnalla nähdään myös kulmikuutta. Mallistossa nähdään myös matalampaa suorakulmion mallia, joka näyttää pitkästä aikaa taas todella freesiltä!

And Just Like That...

26.07.2022

Pitkä odotus palkitaan! Saimme vihdoin liikkeeseen MYKITAN Meryl -kehyksen, joka nähtiin Sarah Jessica Parkerin esittämällä Carriella And Just Like That -sarjassa. Tämä upeus on kuin koru, kultaiseen kehykseen on kauniisti yhdistetty yläosan hempeä raikas vaaleanpunainen väri. Tyylikäs oversized -poka on kasvoilla höyhenen kevyt ja oli sarjan stylisteiltä täysi nappivalinta ikonisen tyylin omaavalle Carrielle. We love! <3

TRESBIND - ”Making life more pop and charming”

15.07.2022

 

TRESBIND on meille tutun Eque M.:n ja Hong Kongilaisen optikkoliikkeen Puyi Opticalin yhdessä suunnittelema ja tuottama kehysmallisto. Malliston kehykset ovat persoonallisia, selkeälinjaisia ja niissä on käytetty hauskoja värejä. Malliston motto onkin ”Making life more pop and charming”. Nimi Tresbind tulee kahdesta sanasta -TRES eli kolme: design, laatu ja käytännöllisyys ja BIND, joka yhdistää nämä kolme asiaa. Liikkeeseen saapui nyt ensimmäiset ihanuudet tästä mallistosta, stay tuned - lisää on tulossa!

Balmain x Akoni

29.06.2022

 

Meillä on ilo esitellä mallistomme uusi tulokas Balmain.

Balmain on vuonna 1945 perustettu ikoninen ranskalainen muotitalo. Viime aikoina tämä muodin kärkinimi on ollut vielä kovemmassa nosteessa luovan johtajansa Olivier Rousteingin johdolla. Balmain valitsi Akonin yhteistyökumppanikseen suunnittelemaan ja valmistamaan upean eksklusiivisen kehysmalliston, joista ensimmäinen lanseerattiin vuonna 2020.

Ylellinen, voimakas, elegantti, armeijahenkinen - näin voisi kuvailla Olivier Rousteingin Balmainille suunnittelemia vaatemallistoja ja tätä samaa estetiikkaa henkii myös Balmainin kehysmallisto. Kehysten yksityiskohtiin on inspiraationlähteenä ollut Pierre Balmainin luomuksille tunnusomaiset kultaiset medaljongit, näyttävät kullatut napit ja ketjut.

Mallisto koostuu sekä silmälasikehyksistä että aurinkolasikehyksistä ja ne ovat suunniteltu tiiviissä yhteistyössä Olivier Rousteingin kanssa. Kehykset valmistetaan käsin Japanissa, kuten Akonin omat kehykset. Korkeatasoisten materiaalien käyttö ja taidokkaiden artesaanien kädenjälki ovatkin tässä mallistossa viety uudelle tasolle. Nämä ylelliset näyttävät pokat herättävät takuuvarmasti huomiota.

"Fashion is not evolution but revolution”.

Oscar Magnusonin uusi mallisto

09.06.2022

Skandinaavisen selkeät linjat ovat aina olleet Oscar Magnusonin suunnittelulle tunnusomaista. Juuri tätä nähdään uudessa OM.5 -mallistossa. Pienenä twistinä kehysten yläosaa on aavistuksen palkkimaisesti korostettu mattaviimeistelyllä ja tämä tuo ilmeeseen aavistuksen särmikkyyttä. Mallistossa on kuusi uutta kehysmallia ja neljä uutta väriä - lämmin harmaa, keskiyön sininen, vaaleampi taupe ja poltettu keltainen okra. We love!

 

Etsitkö vanhaa blogia? Vanha blogi »