Blogi

Being nice makes you cool. Sometimes glasses help too.

Wing of a dragonfly

18.09.2018

Sculpture I -kehyksen muotoiluun on saatu inspiraatio sudenkorennosta. Sudenkorentoja pidetään hyönteismaailman akrobaatteina, niiden veistosmaiset siivet ovat kevyet, joustavat ja vahvat - aivan kuten tämä upea kehyskin. Tyylikäs design on samalla kevyt ja näyttävä. Aivan kuin linssi leijuisi kehyksessä; se onkin kiinnitetty kehysrunkoon vain kahdella ruuvilla ja vaikutelma on 3D:mäinen.

20/20: AHLEM - A Parisian Love Affair

06.09.2018

Kansainvälinen silmälasimuotiin keskittynyt lehti 20/20 kertoo lyhyessä ajassa suureen suosioon nousseen AHLEM Eyewearin tarinan.

Pian uuden mallistonsa julkaiseva AHLEM on myös yksi meidän suosikeistamme. Syksyn uutuudet saapuvat lokakuussa ja emme malta odottaa pääsemme kertomaan niistä teille.

Lue 20/20 artikkeli täältä.

Andy Wolf - metallin uudet muodot

04.09.2018

 

Andy Wolfin metallikehykset suunnitellaan Itävallassa, mutta ne valmistetaan pienessä tehtaassa Ranskassa. Uudessa metallimallistossa on tuttujen pyöreiden muotojen lisäksi nähtävissä myös kiinnostavia variaatioita. Valitsisitko vaihteeksi pehmeän kissamaisuuden, graafista kuusikulmaa tai kookkaampaa kulmikuutta? Värejäkään ei ole unohdettu, hienovaraiset sävyt tuovat kehysten muodot selkeämmin esiin. We love!

Chivarly - a masterpiece by Frency & Mercury

28.08.2018

Chivarly on Frency & Mercuryn pääsuunnittelijan Eque M:n uusi mestariteos ja huikea taidonnäyte japanilaisesta käsityöstä. Tämä aurinkolasi on täynnä upeita yksityiskohtia aina kehyksen etuosan siivekkeiden kaiverruksista aisojen yksityiskohtaisiin koristeluihin. Hopea ja tummansininen ovat raikas yhdistelmä ja tasapainottavat kokonaisuutta. Hopean värinen peililinssi tuo näyttävyyttä ja kehyksestä saa halutessaan aurinkolasit voimakkuuksilla.

Ready for rimless?

08.08.2018

Hengettömien kehysten historia juontaa aina 1820-luvullle saakka, jolloin valmistettiin ensimmäiset hengettömät monokkelit. 1880-luvulle tultaessa design muistutti jo tämän päivän muotoilua, eli kehyksessä oli linssien lisäksi kolme osaa; nenäsiltä ja aisat. 1920-luvulla kehyksiin lisättiin nenätyynyt parantamaan istuvuutta ja tuomaan mukavuutta.

Tämä klassikko löytyy myös ranskalaisen AHLEMin silmälasi- ja aurinkolasimallistoista. Place Rodin on upea ilmestys pyöristetyin kuusikulmaisin reunoin. Tyylikäs Bauhaus -aiheinen kaiverrus aisassa luo kehykselle viimeistellyn ilmeen. Kehystä valmistetaan neljässä eri arvometallissa - kullassa, valkokullassa, ruusukullassa sekä harmaassa kullassa.

Place de la Rotonden muotoilu on minimalismia parhaimmillaan. Tässä eleettömän elegantissa kehyksessä on ripaus 70 -lukua. Laadukkaat, ranskalaiset Christian Dalloz Hydrophobic -aurinkolasilinssit ovat kevyet, kirkkaat ja suojaavat silmää haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä.

Etsitkö vanhaa blogia? Vanha blogi »