Blogi

Being nice makes you cool. Sometimes glasses help too.

Taottua metallia Ahlemilta

23.01.2020

AHLEMin metallikehysten mallisto on täydentynyt kolmella upealla mallilla, Monceau, Beaubourg ja Auber. Näissä kehyksissä näkyy upeasti ranskalaisten artesaanien kädenjälki. Yksityiskohdat ovat taottua metallia ja näin kehyksiin on saatu elävyyttä ja tekstuuria.

Monceau täydellinen kapeakasvoiselle, joka kaipaa kehykseltään pientä kulmikuutta. Kehyksen yläosan kulmikkuus yhdistyy alaosan pehmeyteen saumattomasti, lisäksi kehyksessä on aavistus nostetta olematta kuitenkaan kissamainen. Monceau on saanut nimensä Parc Monceaun mukaan, joka on yksi Pariisin upeimmista puutarhoista.

Myös Beaubourg on täydellinen kehys kapeille ja siroille kasvoille. Se on Monceauta pyörempi, taottu metalli tuo siihen sopivasti särmää. Kehys sopii oivasti myös perheen pienimille. Pariisin kävijät varmasti tunnistavatkin tämän kehyksen nimen, sillä Beaubourgin alueella sijaitsee Centre Pompidue.

Auber puoletaan on hieman kookkaampi kehys, jossa siro asetaatirengas tuo kauniisti kehystystä kasvoille. Valkokullan ja petroolin värisen asetaatin yhdistelmä on super freesi. Tiesitkö muuten, että Auber on metropysäkki Pariisissa ja se on yhden pysäkin päässä Operasta.

MOSCOT SPIRIT LOREN JA LES

10.01.2020

Loren ja Les kuuluvat Moscotin Spirit-mallistoon ja ovat Moscotin kehysmallien kevyemmästä päästä. Loren on kulmikas ja siro kaunokainen. Sen esikuva on Originals -mallistoon kuuluva klassikkomalli Vilda, jolta Loren on perinyt sofistikoituneen tyylikkyyden.

Les on puolestaan hieman pyöreämpi malli, pienellä twistillä - yläosassa löytyy nimittäin myös pientä kulmikuutta. Se on ajaton malli ripauksella rentoutta. Värivalikoimaa löytyy vaaleasta tummaan, joten ilmettäkin saa muunneltua pehmeämmästä vaikutelmasta kehystävämpään ilmeeseen.

Morning Dew

19.12.2019

Eque M. malliston kaunis Morning Dew -kehys on ihastuttava ilmestys!

Etuosan upeat käsinmaalatut sävyt kehystävät kasvot kauniisti. Kullan ja punaisen ruskean yhdistelmä on ihanan lämmin. Mattaharmaa ja hopean värinen titaani puolestaan pehmeän raikas. Aisoihin on tuotu tekstuuria ja käsityön tuntua takomalla ne rosoisen pehmeiksi.<3

Timeless design by jacques marie mage

12.12.2019

Tämä ranskalaisen runoilijan Charles Baudelairen mukaan nimetty upeus on huolellisen suunnittelun ja tarkan käsityön tulos. Jokaista Jacques Marie Magen kehystä ja väriä valmistetaan aina rajattu määrä. Kehykset myös numeroidaan, Baudelaire -kehystä on valmistettu vain 450 kappaletta ja meillä on 151 valmistunut kehys.

Baudelaire -kehyksen runko on kullanväristä titaania ja etuosan tortoisekuviomaalaus tuo ryhtiä ilmeeseen, jota vaalea asetaattirengas puolestaan pehmentää. Kehys on veistoksellisen näköinen ja siihen tuotu aviator-henkisyyttä yläosan suoralla linjalla. Nenäsillan poisjättäminen tuo muotoilun coolisti tähän päivään. Baudelairea lainaten: ”Everything that is beautiful and noble is the product of reason and calculation.”

KameManNen - uutta Trend Opticissa

26.11.2019

KameManNen syntyi Japanissa sodan jälkeen vuonna 1917. Ajatuksena on tehdä kehyksiä, jotka kestävät aikaa. Klassiset muodot ovat kulkeneet merkin mukana aivan 1900 -luvun alusta saakka. Laadukas japanilainen titaani ja taidokas japanilainen käsityö ovat tämän merkin takana, kehykset valmistetaankin silmälasien valmistuksesta tutuksi tulleen Fukuin alueella Japanissa.

KameManNen on erikoistunut valmistamaan kehyksiä kapeille ja siroille kasvoilla. Kehyksissä on kauniin eleettömiä yksityiskohtia, esimerkiksi kehyksissä seikkaileva kilpikonna ja nenätyynyjen muotoilu. Muotoilussa korostuu myös käytettävyys, kehykset ovat keveitä ja kasvoille hyvin istuvia.

”Tsuru is a thousand years, turtle a million years” - KameManNen - Kilpikonna

Etsitkö vanhaa blogia? Vanha blogi »