Blogi

Being nice makes you cool. Sometimes glasses help too.

AKONI Virgo

05.05.2023

AKONIN Virgo -aurinkolasit vievät meidät 60 -luvun eleganttien elokuvatähtien maailmaan. Näissä upeuksissa on sopivasti glamouria ja ne kruunaavat asun kuin asun. Saimme liikeeseen kehyksen kahdessa eri värissä. Dramaattinen musta-kulta yhdistelmä on aina tyylikäs! Poltettu oranssi on puolestaan hurmaavan pehmeä ja väri on tällä hetkellä hyvinkin ajankohtainen. Kehyksiin on myös mahdollista laitttaa linssin omilla voimakkuuksilla. We love!

 

Road Trip with Moscot

30.03.2023


Moscotin kevään kampanjassa matkataan pois New Yorkista ja retkeillään luonnonhelmaan. Tässä Wes Anderson henkisessä kampanjassa seikkailevat New Yorkilaisen yhtyeen Andy Suzuki & the Methodin jäsenet ja ystävät. Kampanjavideon taustalla soi heidän kappaleensa Save Me.

Uudessa mallistossa esitellään viisi täysin uutta kehysmallia, jotka ovat saatavilla sekä optisenaversiona että aurinkolasina. Zogan ja Grober ovat kulmikkaita, voimakkaampia malleja. Foygel on veikeä pyöreä kehys ja Kash puolestaan on uutuusmallien kevyemmmästä päästä. Tinif on ns. browline -malli, jossa kehyksen yläosa on voimakkaampaa asetaattia ja alaosa metallia. Moscot esittelee myös kaksi uutta väriä; upean vihreän Pine -värin ja syvän sinisen Navyn. Enjoy!

Serengeti - uutta Trend Opticissa

07.03.2023

Serengeti on ikoninen Yhdysvalloista kotoisin oleva brändi. Se on erityisesti tunnettu laadukkaista aurinkolasilinsseistään. Nämä mineraalilinssit ovat kevyitä ja ohuita lasilinssejä. Ne ovat karkaistu, jolloin ne eivät naarmuunnu niin helposti ja kestävät iskuja paremmin.

Aurinkolaseissa keskitummat linssit, jotka mukautuvat valonmäärän mukaan. Kirkkaissa olosuhteissa ne tummuvat lisää ja varjoisimmissa olosuhteissa puolestaan vaalenevat keskitummiksi. Toinen loistava ominaisuus Serengetin linsseissä on se, että ne päästävät valoa läpi valikoiden. Ne päästävät läpi enemmän punaista, vihreää ja keltaista aallonpituutta ja suodattavat pois haitallista sinivaloa. Tämä parantaa syvyysnäköä ja tarkkuutta. Sergentin linssejä on saatavana myös polarisoivina. Tämä ominaisuus on hyvä silloin esimerkiksi silloin, jos vietät paljon aikaa veden äärellä.

Kehysmallit puolestaan ovat klassisia ja kestävät aikaa sekä käyttöä. Serengeti on myös ottanut kestävän kehityksen huomioon sekä linssien että kehysten valmistuksessa. Kehysmateriaaleina on käytetty FSC -sertifioitua asetaattia, jonka pohjana on kasviselluloosa ja puuvilla. Nylon -kehysten materiaalina on puolestaan Serengetin oma eco-nylon, joka on uutettu risiiniöljykasvista.

the graham cutler collection

27.02.2023

Cutler and Grossin tarina alkoi vuonna 1969 Lontoosta. Merkin perustajien Graham Cutlerin ja Tony Grossin työstentelytavat ja tyylit täydensivät toisiaan, vaikka he lähestyivätkin kehysten suunnittelua eri näkökulmista. Tai ehkäpä juuri siksi heidän työskentelynsä toimi niin upeasti yhteen.

Graham Cutler keskittyi teknisiin yksityiskohtiin. Tony Gross puolestaan desingiin ja näyttävämpään tyyliin. Näin he yhdessä valoivat vankan perustan brändille. Tänäkin päivänä mallistot nojaavat heidän yhdessä luomalle ilmeelle ja kehyksissä on uniikki, hienostunut ja tunnistettava tyyli.

The Graham Cutler Collection on hatunnosto herra Cutlerin vuonna 2003 Knightsbridgen myymälälle sunnittelemalle mallistolle. Uudessa mallistossa on korostettu kehysten istuvuutta, mukavuutta ja yksityiskohtia tyylikkyyttä unohtamatta. Mallistossa on neljä mallia eri väreissä.

“My idea of design is a little old-fashioned. It should be practical, functional, then look good – in that order” - Graham Cutler

kevättä kohti!

17.02.2023

Kävimme Milanossa MIDO kehysmessuilla helmikuun alussa ja nyt ensimmäiset paketit ovat saapuneet. Tutustutaan ensimmäisenä ranskalaiseen Thierry Lasryn kehysuutuuksiin.

Näissä pokissa nähdään herkullisia väriyhdistelmiä ja muotoilussa puolestaan modernia jykevyyttä.

Kuvissa mallit: ENERGY, MELODY, TEASY, CREAMY, LUSTY ja LONELY

Etsitkö vanhaa blogia? Vanha blogi »