Blogi

Being nice makes you cool. Sometimes glasses help too.

Pirteitä kevätuutuuksia TresBindilta

23.01.2023

 

Mikä sopisikaan paremmin kevääseen kuin uudet aurinkolasit. Kevättalven aurinko paistaa kirkkaasti ja häikäisyltä voi suojautua vaikka näillä TresBindin malliston uusilla aurinkolaseilla. Kehyksissä nähdään pirteitä värejä ja persoonallisia muotoja tyyliikkäästi toteutettuna. We love!

Uutuuksia Masunagalta

19.01.2023

 

Japanilaiselta Masunagalta saapui uutuuksia sekä heidän omaan mallistoonsa että Kenzo Takada yhteistyömallistoon.

Enjoy!

Kuvissa: GMS-122T, 088, 072, 089 ja 097 sekä Masunaga x Kenzo Takada Aster ja Centaurus

Jacques Marie Mage - Crevel

10.01.2023

 

Crevel on uusi kehysmalli Jacques Marie Magelta. Pyöreä ovaali silmälasi, jonka klassisen ilmeen viimeistelee avaimenreika nenäsilta. Kehyksen etuosat ovat kauniisti viimeisteltyä asetaattia ja sirot aisat kauniisti kaiverrettua betatitaania.

Tässä mallissa esitellään Jacques Marie Magen uusi sarana. Sarana on nuolenpään muotoinen ja aisat avattaessa se asettuu saumattomasti kehyksen etuosaan kaiverrettuun loveen.

Tuttuun tapaan kehykset ovat upeasti viimeistelty ja kaunista japanilaista käsityötä.

Balmain - Wonder Boy III

22.11.2022

Katsokaapa mikä upeus saapui liikkeelle!

Balmainin pääsuunnittelijan Oliver Rousteingin mukaan nimetystä Wonder Boy -kehyksestä on tehty kolmas versio. Kehyksen suunnittelusta on vastannut Rousteing itse ja sen on valmistanut sveitsiläinen Akoni.

Tässä veistosmaisessa -aurinkolasissa on näyttävät paksut aisat, joissa on Balmainille tunnusomainen labyrinttimainen geometrinen kuviointi. Musta - kulta yhdistelmä on klassinen ja ylellinen, kehyksestä on valmistetty myös rohkeampi punaisilla peililinsseillä varustettu versio. Wonder Boy III:n omaperäisen futuristisen ilmeen viimeistelee etuosan titaanista valmistettu visiiri. Kokonaisuus on persoonallinen ja huokuu hienostunutta luksusta.

Peter and Mayn uutuuksia <3

25.10.2022

Lisää syksyn kehysuutuuksia on saapunut liikkeelle! Peter and Mayn uudet metallikehykset valmistetaan japanissa käsin. Nämä titaanikehykset ovat ilmeikkäitä ja istuvat kauniisti kasvoille.

Kuvissa kehysmallit Run Run, The Way, Halo ja Sailor

Etsitkö vanhaa blogia? Vanha blogi »