Blogi

Being nice makes you cool. Sometimes glasses help too.

KameManNen - uutta Trend Opticissa

26.11.2019

KameManNen syntyi Japanissa sodan jälkeen vuonna 1917. Ajatuksena on tehdä kehyksiä, jotka kestävät aikaa. Klassiset muodot ovat kulkeneet merkin mukana aivan 1900 -luvun alusta saakka. Laadukas japanilainen titaani ja taidokas japanilainen käsityö ovat tämän merkin takana, kehykset valmistetaankin silmälasien valmistuksesta tutuksi tulleen Fukuin alueella Japanissa.

KameManNen on erikoistunut valmistamaan kehyksiä kapeille ja siroille kasvoilla. Kehyksissä on kauniin eleettömiä yksityiskohtia, esimerkiksi kehyksissä seikkaileva kilpikonna ja nenätyynyjen muotoilu. Muotoilussa korostuu myös käytettävyys, kehykset ovat keveitä ja kasvoille hyvin istuvia.

”Tsuru is a thousand years, turtle a million years” - KameManNen - Kilpikonna

Eyecandy by Dick Moby

18.11.2019

Dick Mobyn metallisissa kehysmalleissa leikeitellään muodoilla ja väreillä. Kehykset ovat ihanan keveitä ja värit tuovat ilmeeseen ryhtiä, myös kokoa löytyy!

Kuten olemme maininneetkin, Dick Mobylla on toiminnassaan vahva kestävän kehityksen filosofia ja nämäkin kehyskarkit valmistetaan hukkapaloista. Käytännössä muiden kehysten valmistuksessa ylijääneet metallisäleet kerätään, sulatetaan ja niistä tehdään uusia Dick Moby -kehyksiä. Näin minimoidaan ympäristövaikutukset. Uusien Dick Moby -kehysten valmistamiseen ei tarvitse käyttää yhtään vettä ja yhden kehyksen hiilinjalanjäljeksi jää vain 0,05 kg. Kehykset ovat myös kestäviä, sillä materiaalina on käytetty ruostumatonta terästä.

AHLEMIN ihanat ASETAATIT

12.11.2019

Ahlemin mallisto on täydentynyt muutamalla uudella mallilla ja olemassa olevat mallit ovat saaneet uusia värivaihtoehtoja. Ihanan syvä sininen, upea burgundiin taittava punainen ja klassinen tortoise-kuvio kehystävät kasvoja kauniisti ja ovat syksyn suosikkisävyjä. Raikkaat läpikuultavat sävyt ovat ihanan pehmeitä ja tuovat valoa kasvoille. We love <3

Fall Favourites from Cutler and Gross

05.11.2019

Juhlavuotta viettävä Cutler and Gross julkaisi uuden upean kehysmalliston. Tuttuun tapaan mallisto on moderni perinteisellä otteella. Jokaisessa merkin mallistossa on aina jotain uutta mutta tyyli on silti tunnistettavavissa - voisi puhua Cutler and Grossin DNA:sta.

Uutuuksissa on paksumpia ja jykevämpiä asetaattikehyksiä, vaihtoehtoja löytyy myös leveämmille kasvoille. Nyt nähdään myös vintage-henkisiä yläosasta voimakkaampia ja alhaalta kevyeksi jätettyjä malleja. Kehyksistä löytyy myös suoria geometrisia linjoja, joissa on ripaus futuristisia viboja.

Alla joitain suosikkejamme, joita poimimme uutuuksien joukosta!

Uutta Victoria Beckhamilta!

29.10.2019

Tyylilleen uskollisena Victoria Beckhamin kehyksissä on kokoa ja näköä! Vaikutteita on edelleen haettu 70 -luvun fiiliksistä, mutta freesattuna tähän päivään. Näyttävyydestä huolimatta kehykset ovat sirolinjaisia, hyvin istuvia ja näyttävät keveiltä.

Metallikehyksissä metallia on työstetty takomalla, joka tuo pokiin tekstuuria ja tekee niistä mielenkiintoisia. Silmälasimallisto on tyylikäs ja elegantti kuten Victorian oma tyylikin!

Etsitkö vanhaa blogia? Vanha blogi »