Serengeti - uutta Trend Opticissa

07.03.2023

Serengeti on ikoninen Yhdysvalloista kotoisin oleva brändi. Se on erityisesti tunnettu laadukkaista aurinkolasilinsseistään. Nämä mineraalilinssit ovat kevyitä ja ohuita lasilinssejä. Ne ovat karkaistu, jolloin ne eivät naarmuunnu niin helposti ja kestävät iskuja paremmin.

Aurinkolaseissa keskitummat linssit, jotka mukautuvat valonmäärän mukaan. Kirkkaissa olosuhteissa ne tummuvat lisää ja varjoisimmissa olosuhteissa puolestaan vaalenevat keskitummiksi. Toinen loistava ominaisuus Serengetin linsseissä on se, että ne päästävät valoa läpi valikoiden. Ne päästävät läpi enemmän punaista, vihreää ja keltaista aallonpituutta ja suodattavat pois haitallista sinivaloa. Tämä parantaa syvyysnäköä ja tarkkuutta. Sergentin linssejä on saatavana myös polarisoivina. Tämä ominaisuus on hyvä silloin esimerkiksi silloin, jos vietät paljon aikaa veden äärellä.

Kehysmallit puolestaan ovat klassisia ja kestävät aikaa sekä käyttöä. Serengeti on myös ottanut kestävän kehityksen huomioon sekä linssien että kehysten valmistuksessa. Kehysmateriaaleina on käytetty FSC -sertifioitua asetaattia, jonka pohjana on kasviselluloosa ja puuvilla. Nylon -kehysten materiaalina on puolestaan Serengetin oma eco-nylon, joka on uutettu risiiniöljykasvista.