It’s not all about the size!

13.05.2019

Aurinkolasitrendejä tarkasti seuraavat eivät ole voineet olla huomaamatta mallien madaltumista. Oscar Magnuson on uusimmassa aurinkolasimallistossaan asettanut riman vieläkin korkeammalle (tai matalammalle!) - malleissa on modernisoitua ysärihenkisyyttä, asetaatissa on paksuutta ja syviä, luonnollisia sävyjä.

Oscar Magnusonin aurinkolasit ovat kehysten tapaan valmistettu Italiassa käsin bio-asetaatista. Bio-asetaatille on ominaista jokaisen erän ainutlaatuisuus, jolloin kehyksen kaikkiin tuotantovaiheisiin tulee kiinnittää erityistä huomiota. Huolellinen valmistus antaa Oscar Magnusonin kehyksille asetaatin pehmeän ja laadukkaan tunteen. Aurinkolasien lasilinssit on viimeistelty naarmuja, heijastuksia, vettä ja likaa hylkivällä pinnoitteella ja ovat myös täysin kierrätettävät. 

Debbie ja Sid ovat istuvia kapeille kasvoille, Billie taas täydellinen huomaamattomaan kehyksen yli kurkisteluun. Mallit tulevat huomatuksi jo itsessään, mutta näyttävät erityisen freeseiltä yhdistettynä toiseen pinnalla olevaan trendiin, silmälasiketjuun, tai vaikkapa graafiseen, yksinkertaiseen tyyliin. Oscar Magnuson on kertonut hakevansa inspiraatiota mallistoihinsa ympäröivästä kulttuurista, musiikista ja taiteesta, joten mikä olisikaan parempi paikka ulkoiluttaa näitä aurinkolaseja kuin tulevan kesän festarit!