Heinäkuun aurinkolasisuosikit

06.07.2017

Trendien aallonharjalla ovat tällä hetkellä sävytetyt linssit ja metallikehykset - klassisia kulmikkaita unohtamatta! Tsekkaa alta meidän suosikkimme.

 

KALEOS Eyehunters, Capote - Cool as a cucumber

Barcelonasta kotoisin olevan Kaleoksen kehykset persoonallisia ja vallattomia. Sävytetyt linssit ovat yksi tämän hetken kuumimmista trendeistä ja Kaleoksen mallistosta löytyy useita vaihtoehtoja. Tässä vaaleansinisessä kehyksessä voi tuntea merituulen viileyden kasvoillaan.


Cutler and Gross, m:1232 - Kulmikas klassikko

Tämä kulmikkaampi kehys on ajaton valinta, sen klassinen muoto toimii vuodesta toiseen. Cutler and Grossin kehykset ovat taattua laatua, niissä yhdistyy upea Italialainen käsityö ja brittiläinen suunnittelu. Herrat Cutler ja Gross ovat suunnitelleet laseja vuodesta 1969 ja tämä kehys on saanut inspiraation vintagemallista 850.


Jacques Marie Mage, Victorio - Flashy with style

Jacques Marie Magen uniikki tyyli on omaa luokkaansa. Näiden kehysten laadun tuntee käsissä ja istuuvudessa. Materiaalina on käytetty ensiluokkaista titaania ja ne ovat valmistettu käsin Japanissa. Upea kultainen väri ja siihen hienosti sointuvat peililinssi tekevät kokonaisuudesta tyylikkään pramean mutta silti keveän. Näitä upeita luomuksia on valmistettu vain 350 kappaletta.