Cutler and Gross x The Great Frog

05.10.2022

Cutler and Gross ja The Great Frog - kaksi klassista brittiläistä yritystä loivat asenteella varustetun kehysmalliston. Näillä kahdella on hyvin samanlainen historia, toimintatapa ja arvot, joten yhteistyö on ollut luontevaa.

The Great Frog on brittiläinen koruvalmistaja, joka on 70 -luvulta alkaen on tuonut rock 'n' rollia korumaailman valtavirtaan. Yrityksen ovat perustaneet pariskunta Paterson Riley ja Carol Lehtonen-Riley ja sitä pyörittää nykyään heidän poikansa, Reino Lehtonen-Riley. Kaikki heidän korunsa valmistetaan käsin Lontoossa, jossa he aikoinaan avasivat ensimmäisen liikkeensä. Aikojen saatossa merkin koruja on nähty ikonisilla rockistaroilla kuten Slashillä, Lemmyllä ja jopa koko Led Zeppelinin jäsenistöllä. Nykyään merkin faneiksi lukeutuvat myös Kate Moss, Harry Styles ja Jay Z - muutamia mainitaksemme.

Kehyksissä esiintyy 925 sterling hopeasta valmistetut kohokuviot aiheinaan viikatemiehet, tikarit ja luut. Nämä rockin ikonisen kuvaston aiheet yhdistyvät Cutler and Grossin tunnistettaviin klassisiin kehysmalleihin täydellisesti. Tämän rockimpaa kehysmallistoa saa etsiä!

Kampanjan kuvissa esiintyy ikoninen Iggy Pop - Enjoy!