Balmain x Akoni

29.06.2022

 

Meillä on ilo esitellä mallistomme uusi tulokas Balmain.

Balmain on vuonna 1945 perustettu ikoninen ranskalainen muotitalo. Viime aikoina tämä muodin kärkinimi on ollut vielä kovemmassa nosteessa luovan johtajansa Olivier Rousteingin johdolla. Balmain valitsi Akonin yhteistyökumppanikseen suunnittelemaan ja valmistamaan upean eksklusiivisen kehysmalliston, joista ensimmäinen lanseerattiin vuonna 2020.

Ylellinen, voimakas, elegantti, armeijahenkinen - näin voisi kuvailla Olivier Rousteingin Balmainille suunnittelemia vaatemallistoja ja tätä samaa estetiikkaa henkii myös Balmainin kehysmallisto. Kehysten yksityiskohtiin on inspiraationlähteenä ollut Pierre Balmainin luomuksille tunnusomaiset kultaiset medaljongit, näyttävät kullatut napit ja ketjut.

Mallisto koostuu sekä silmälasikehyksistä että aurinkolasikehyksistä ja ne ovat suunniteltu tiiviissä yhteistyössä Olivier Rousteingin kanssa. Kehykset valmistetaan käsin Japanissa, kuten Akonin omat kehykset. Korkeatasoisten materiaalien käyttö ja taidokkaiden artesaanien kädenjälki ovatkin tässä mallistossa viety uudelle tasolle. Nämä ylelliset näyttävät pokat herättävät takuuvarmasti huomiota.

"Fashion is not evolution but revolution”.