A.M.O.D - Adrian Mustelin Optical Department

07.09.2021

 

Vihdoin meillä Suomessakin tapahtuu kehyspuolella jotain uutta ja jännittävää! Keneltäkään ei varmasti ole jäänyt huomaamatta viime vuosina Helsingin katukuvassa olevat A.M.O.D -julisteet.
A.M.O.D eli Adrian Mustelin Optical Department on suomalainen yritys, joka valmistaa käsintehtyjä laadukkaita aurinkolasikehyksiä. Suunnittelija Adrian Mustelin on työskennellyt kehyssuunnittelun parissa yli 15 -vuotta. Saimme uuden malliston upeudet meille Trendiin ainoana optikkoliikkeenä Suomessa.

Malleja on tässä mallistossa kolme, kahdessa eri värissä ja kahdella eri linssivärillä. Asetaattina käytetään Italilaisen Mazzuchellin asetaattia, joka on tunnettu laadustaan. Asetaatti on ihanan pehmän tuntuistä kädessä ja kehykset ovat jykeviä ja käsityön loistavan laadun näkee niistä. Kehyksiä valmistetaan aina rajattu määrä ja jokainen kehys on numeroitu.

Malliston mallit NBK, Emmanuelle ja Gianni Persace on persoonallisia ja uniikkeja. Värinä klassinen musta on aina särmikäs ja näyttävä. Roosan eri sävyissä loistava upea vintage -asetaatti 80-luvulta on uskomattoman kaunis. Linssit ovat Zeissin valmistamat, tummat linssit toimivat aurinkolasina ja vaaleampi vihreän sininen Night -linssi toimii loistavasti myös hämärämmässä valaistuksessa. Näihin pokiin on mahdollista tehdä linssit myös omilla vahvuuksilla.

Tämän malliston upeuksia on valmisetttu jokaista vain 100 kappaletta. Viime malliston kehykset ovat myyty jo loppuun, joten jos omat A.M.O.Dit himoittavat, ei kannata odotella kovin pitkään päätöksenteon kanssa. Tervetuloa sovittamaan!