Viisi upeaa vuotta Bulevardilla

16.10.2018

Bulevardi on yksi Helsingin kauneimmista puistokaduista, jota kulkiessaan voi tuntea historian havinan. Sen varrella on arkkitehtuurisesti ja historiallisesti merkittäviä rakennuksia ja puistoja; näyttävä Aleksanterin teatteri, aina yhtä mielenkiintoinen Sinebrychoffin museo ja eläväinen Vanhan kirkon puisto, tutummin Ruttopuisto.

Tämän eloisan kadun varrella sijaitsee myös viehättäviä ravintoloita ja kahviloita, kuten nostalginen Ekberg, tyylikkäitä vaateliikkeitä, taidegallerioita ja viimeiset viisi vuotta myös Trend Optic. Emme voisi olla onnellisempia tästä upeasta sijainnista ja vielä näin hyvässä seurassa. Vuosien varrella meillä on ollut huikeita naapureita kuten Nina´s, kampaamo Gyyli ja Minna Parikka. Nykyään vierestämme löytyy säihkyvä Bulevardi Diamond, Lähi-idän makuja tarjoava Levant, mainio Hetzukoto, upeaa Katri Niskasta unohtamatta. Toisella puolella Bulevardia ovat loistava luonnonkosmetiikkaan keskittynyt Naturelle sekä ruoanlaittajan paratiisi Chez Marius.

Aiemmin liikkemme löytyi Lönnrotinkadulta, jossa viihdyimme yli 13 vuotta. Eräänä päivänä Elina pyöräili Bulevardia pitkin ja huomasi vapaan liiketilan. Tästä sai alkunsa ajatus muutosta, joka pian eteni sanoista teoiksi. Liiketila remontoitiin meille sopivaksi ja 21.10.2013 avasimme ovet osoitteessa Bulevardi 13! Alla tunnelmia Bulevardilla, seuravalla kerralla palataan avajaistunnelmiin.

P.S. Olethan tutustunut juhlatarjoukseemme, siitä lisää täällä!