Uutta Moscotilta!

14.10.2016

Originals -malliston kestosuosikit, kuten MILTZEN ja LEMTOSH, löytyvät taas mallistostamme useassa eri värissä ja eri kokoisina. Joukkoon on liitttynyt myös muutama uusi tulokas, on aika tututua KIBITSiin, BRUDEen ja JACOBiin!

Vanha pappa Hyman tutustui aikoinaan naapurustossa asuvaan hieman erikoisempaan kaveriin, jonka jutuista ei koskaan meinannut tulla loppua. Hänen kaltaisistaan puheliaista hepuista käytettiin nimitystä ”kibitser” ja näin KIBITS onkin täydellinen kunnianosoitus tälle naapurille!

BRUDE puolestaan edustaa kultaisen 60-luvun rentoa meininkiä, kehyksessä on pehmeitä linjoja sopivalla särmällä. Metallin ja asetaatin yhdistelmä on taas yhtä ajankohtaista kuin back in the days!

Tuttu pilottimalli juontaa juurensa 40-luvun Air Force lentäjien aurinkolaseihin ja JACOB on yksi parhaista vaihtoehdoista; klassinen, kevyt ja kuuma!

Spirit -puolellakin tapahtuu ja iloksemme saamme esitellä uudet tulokkaat TESS, TRAVIS ja NOAH. Näissä malleissa yhdistyy kepeä retrohenkisyys, ja murrettu värimaailma on täydellinen valinta syksyyn. Hienostuneet linjat tuovat ryhdikkyyttä ja ilmettä - kaikki tietysti Moscotin perinteitä kunnioittaen.