UUTTA Leisure Societyltä

19.11.2018

Leisure Societyn mallistoon uusia upeita kehysmalleja!

Näihin malleihin merkin pääsuunnittelija Shane Baum on hakenut inspiraatiota 1900-luvun alkupuolen modernin taidetyylin liikkeestä. Heillä oli avant gardistinen lähestymistapa taiteeseen, he ravistelivat perinteitä, toivat esille uusia ideoita, tekniikoita ja muuttivat kästitystä siitä, mitä taide oikeastaan on. Nämä kehykset ovat Baumin hatunnosto useammalle tämän ajan modernismin edustajalle. Esittelemme ensin teille kolme upeutta Calderin, Ednan ja Caron.

Edna
Kissamainen Edna on näyttävä ilmestys! Kehyksessä on taidokkaasti kerrostettu materiaaleja, asetaattia ja metallia. Materiaaleina on käytetty titaania, joka on päällystetty 18 karaatin kullalla, sekä laadukkainta japanilaista asetaattia. Wow!

Calder
Tämä siro kehys on saanut nimensä amerikkalaiselta kuvataitelijilta Alexander Calderilta. Hän on tunnettu erikummallisista veistoksista ja hauskoista mobileista. Tämä onkin nähtävissä kevyen kehyksen pyöreässä mutoilussa, jonka elementit tuplanenäsilta yhdistää.

Caro
Klassinen Caro on Ednan tapaan hieno yhdistelmä laadukkaita materiaaleja. Mattametallin ja tortoisevärityksen yhdistelmä on klassinen ja aina yhtä tyylikäs!