Unchanted chains by Frame Chain

27.11.2018

Silmälasiketjuilla on ollut pitkään ns. mummoleima mutta Frame Chainin ketjut ovat kaukana vanhanaikaisesta. Ketjumalleja on erilaisia aina siroista malleista paksuihin ja näyttäviin. Niistä löytyy myös hauskoja yksityiskohtia ja koristeita. Ketjuja voi käyttää myös kaulakoruina sillä niiden molemmissa päissä on ”koukut”, jotka voi yhdistää toisiinsa. Ketjut ovat päällystetty arvometallein; kullalla, valkokullalla, rhodiumilla, joten ne ovat arvokkaan ja tyylikkään näköisiä.

Brittiläisen Frame Chainin tarina alkoi, kun toinen perustajista Annie oli hukannut useammat arvokkaammat lasinsa viikon sisällä. Jottei hän hukkaisi viimeistä aurinkolasipariaan, Annie sitoi sen paremman puutteessa hopeanvärisellä kalastusiimalla kaulansa ympärille. Annie kuitenkin haaveili tyylikkäämmästä silmälasiketjusta. Vuosien aikana hän ei kuitenkaan löytänyt itselleen mieluisaa ketjua ja ongelma jatkui.

Viimeinen pisara oli, kun hän silmälasien tarve alkoi olla jatkuva, eikä ongelmaan löytynyt ratkaisua. Annie harmitteli tätä korusuunnittelija ystävälleen Vanessalle ja pyysi häntä suunnittelemaan ketjun itselleen. Lopulta he päättivät löydä hynttyyt yhteen ja näin syntyi Frame Chain, joka on nyt viisi vuotta vanha. Merkin ketjut ovat olleet hyvinkin suosittuja fashionistojen keskuudessa, ketjuja on nähty myös useissa kansainvälisissä muotilehdissä aina Britannian Voguesta alkaen. Eikä syyttä, mekin ihastuimme näihin upeisiin kejtuihin!