Trend Optic ylpeänä esittää: Jacques Marie Mage - ensimmäistä kertaa Suomessa!

14.02.2017

Meille on suuri ilo esitellä mallistomme uusin tulokas Jacques Marie Mage (J.M.M.).

Premier quality for a clientele of discerning tastes

J.M.M. on ranskalaissyntyisen Jerome Jacques Marie Magen perustama luksus kehysbrändi. Nykyään Los Angelesissa vaikuttava herra Mage on ympäri maailmaa tunnettu huippumuotoilija. Hänen silmäänsä ylelliselle tyylille on kehuttu ja hän on toteuttanut visiotaan upeasti tässä hienostuneessa limited edition -kehysmallistossa.

Geometriset muodot, rohkeat linjat ja runsaat värit ovat tunnusomaisia tämän merkin kehyksille.
Vaikutteita J.M.M. on saanut aina Art Decosta, Amerikan Folkloreen ja La Belle Époqueen saakka.
Tyylikkäät yksityiskohdat viimeistelevät näyttävän, hienostuneen pramean lookin.


Sustainibility is not a luxury, it´s a true necessety

Kehykset valmistetaan käsityönä Japanissa ja niihin kelpaavat vain huippuluokan materiaalit. Niiissä käytetään laadukkainta titaania ja parasta asetaattia, kehysten yksityiskohdissa on puolestaan käytetty arvometalleja kuten kultaa ja sterling-hopeaa. Laadukkaan kehyksen valmistamiseen tarvitaan lisäksi ammattitaitoista ja perinteikästä käsityötä. Näin lopputuloksena on tasapainoinen yhdistelmä ensiluokkaista designia ja käytettävyyttä.

J.M.M.:llä on myös vahvat eettiset periaatteet kehysten valmistamisessa. Jokaisesta myydystä kehyksestä lahjoitetaan prosentti Pohjois-Amerikassa sijaitsevalle Yellowstonen kansallispuistolle, alueen luonnon ja eläimistön monimuotoisuuden säilyttämiselle. Form, function and fairness!