Taottua metallia Ahlemilta

23.01.2020

AHLEMin metallikehysten mallisto on täydentynyt kolmella upealla mallilla, Monceau, Beaubourg ja Auber. Näissä kehyksissä näkyy upeasti ranskalaisten artesaanien kädenjälki. Yksityiskohdat ovat taottua metallia ja näin kehyksiin on saatu elävyyttä ja tekstuuria.

Monceau täydellinen kapeakasvoiselle, joka kaipaa kehykseltään pientä kulmikuutta. Kehyksen yläosan kulmikkuus yhdistyy alaosan pehmeyteen saumattomasti, lisäksi kehyksessä on aavistus nostetta olematta kuitenkaan kissamainen. Monceau on saanut nimensä Parc Monceaun mukaan, joka on yksi Pariisin upeimmista puutarhoista.

Myös Beaubourg on täydellinen kehys kapeille ja siroille kasvoille. Se on Monceauta pyörempi, taottu metalli tuo siihen sopivasti särmää. Kehys sopii oivasti myös perheen pienimille. Pariisin kävijät varmasti tunnistavatkin tämän kehyksen nimen, sillä Beaubourgin alueella sijaitsee Centre Pompidue.

Auber puoletaan on hieman kookkaampi kehys, jossa siro asetaatirengas tuo kauniisti kehystystä kasvoille. Valkokullan ja petroolin värisen asetaatin yhdistelmä on super freesi. Tiesitkö muuten, että Auber on metropysäkki Pariisissa ja se on yhden pysäkin päässä Operasta.