Pacific Diaries

10.01.2019

Tällä kertaa esittelemme Leisure Societyn kevään 2019 malliston helmiä. Mallistoon suunnittelija Shane Baum on saanut inspiraation amerikkalaisen poliitikon ja lakimiehenä toimineen Richard Henry Danan muistelmista ”Two Years Before the Mast” vuodelta 1834. Muistelmiihinsa hän on dokumentoinut retkikuntansa kaksivuotisen laivamatkan Bostonista Kaliforniaan.

Suunnittelija Baumia ja herra Danaa yhdistää rakkaus Kalifornian rannikkooon, mereen ja matkustamiseen. Uudet mallit ovat nimetty Danan meriseikkailujen mukaan Amerikassa ja Etelä Amerikassa. Tässä ovat Alta, Vera Cruz ja Cordilleras.

Alta Californian, eli Yhdysvaltain Kalifornian osavaltion, mukaan nimetty Alta -kehys on hienostunut ja tyylikäs sekä muotoilun että materiaalien puolesta. Muoto on klassinen; kehyksen yläosa on mustaa asetaattia ja alaosaa kehystää siro titaanireuna, joka on päällystetty 18 karaatin kullalla.

Vera Cruz on nimetty Mexicossa sijaitsevan satamakaupungin mukaan, joka on tunnettu lukuisista rannoistaan ja Pico de Oribaza tulivuoresta. Tässä huolitellussa, kulmikkaammassa kehyksessä on särmää mutta pyöristetyt kulmat pehmentävät ilmettä.

Cordilleras - Kordillieerit ovat maailman pisin vuoristojono joka halkoo Amerikkaa ja Etelä-Amerikkaa aina Kap Horniin saakka. Kuten vuoristomaisema, myös tämä aviator -henkinen kehys on näyttävä ja kookas. Kirkas asetaatti on kuultaa kauniisti ihoa vasten ja 18 karaatin kulta tuo kokonaisuuteen henkäyksen luksusta.