Oscar Magnuson - reilua muotoilua

05.04.2019

Ruotsalainen suosikkimme Oscar Magnuson suunnitteli uuden erilaisen malliston. Hänen suunnittelemilleen kehyksille on ollut tyypillistä yksinkertaiset, kevyet, puhtaat linjat ja istuva muotoilu. Tätä näemme myös uudessa mallistossa mutta tällä kertaa voimakkaampana.

Uusissa silmälasimalleissa nähdään muutama tuttavuus aurinkolasimallistosta mutta myös aivan uusia kehysmalleja. Lisäksi luvassa on uusia värejä; ihania läpikuultavia sävyjä ja voimakkaampia täyteläisiä värejä. Kehykset ovat rohkeampia ja näyttävämpiä. Voimakkaat kehykset ovatkin nouseva trendi ja näitä nähdään tulevaisuudessa enemmänkin.

Kaikki Oscar Magnusonin kehykset valmistetaan bio-asetaatista. Tämän uudenlaisen selluloosaasetaatin valmistusmateriaaleista on jätetty kaikki synteettiset ainesosat pois, joten se on 100 % biohajoavaa. Tämän vuoksi kaikki valmistusprosessin ylijäämämateriaalit ovat kierrätettävissä. Tämä asetaatti on ihanan pehmeän tuntuista ja todella laadukasta. Tässä mallistossa huippu muotoilu yhdistyy saumattomasti kestävään kehityksen periaatteisiin. - Täydellistä!