One year with Jacques Marie Mage

15.02.2018

Melko tasan vuosi sitten saimme innolla ja jännityksellä avata ensimmäisen lähetyksen los angeleslaiselta luksusmerkiltä, Jacques Marie Magelta. Ihastelimme muotokieltä, joka hakee inspiraationsa Art Decosta, Amerikan Folkloresta ja La Belle Époquesta ja vakuutuimme erinomaisen laadukasta käsityöstä. Ensimmäisen postauksen fiiliksiin pääsee tästä.

Hiljattain saapui jälleen lähetys Losista. JMM -mallistomme sai seitsemän uutta jäsentä, kaikki mielenkiintoisia yksilöitä. Osaa kehyksistä voisi luonnehtia maanläheisiksi, kuten upeaa ALVIN:ia. Toiset taas kiehtovat villillä luonteellaan, kuten WYATT, joka JMMn mukaan ”put the Wild back in the West ”.

JMM ei ole kaikkien cup of tea, mutta mallisto ei jätä ketään kylmäksi. Tapa, jolla menneiden vuosisatojen tyylisuuntaukset sulautuvat yhteen komeaksi kokonaisuudeksi, on vaikuttava - käyttömukavuudesta tinkimättä.

Olemme aiemmin kirjoittaneet runsaista ja geometrisista muodoista sekä värikylläisyydestä. Se, mikä näissä luksuskehyksissä kuitenkin meitä kiehtoo eniten, on vakuuttava ja tinkimätön asenne, joka ei pyytele anteeksi mitään. Koskaan. Keneltäkään.

 

Kuvissa: Jaxi, Alvin, Quanah, Wyatt ja Daumensil