MOSCOT F/W 2020

06.10.2020

Moscot on yksi maailman ikonisimmista kehysvalmistajista. Tämän New Yorkilaisen perheyrityksen tarina alkaa jo vuodesta 1899, jolloin Hyman Moscot myi silmälaseja kärrystä Orchad Streetillä. Vuonna 1915 hän perusti ensimmäisen Moscot -liikkeen ja tästä tarina jatkuu tähän päivään saakka. Tällä hetkellä yritystä johtavat neljäs ja viides sukupolvi yhdessä.

Jokaisen Moscot -kehyksen takana on oma tarinansa. Usein ne ovat nimetty Moscotin perheenjäsenien, ystävien, naapureiden, opettajien tai heidän luonteenpiirteidensä mukaan. Nämä hauskat tarinat tuovat persoonallisuutta jokaiseen kehykseen.

Tutustutaampa tarkemmin muutamaan syksyn 2020 uutukaiseen.

BLUMA
Tämä kehys on saanut nimensä setä Heshyn naapurin Bobbyn mukaan. Lapsena Bobby ei oikein pärjännyt koulussa, eikä saavuttanut täyttä potentiaaliaan. Hän kuitenkin lähti New Yorkista opiskelemaan muualle ja palasi takaisin kaupunkiin arvostettuna akateemikkona. Joten tämä kehys on omistettu Bobbyn lisäksi, Moscotteja lainaten ” to all of life’s late BLUMAs.”

DUDEL
DUDEL -kehys on omistettu Moscotin perheen neljännen sukupolven edustajan Harveyn luonnotieteiden kouluopettajalle Mr. Kellylle. Hän oli tunnettu pukeutumistyylistään, johon kuului lyhythihainen kauluspaita, ohut musta kravatti ja NASA -tyyliset silmälasi sekä merieläinpelistä, jonka hän toi aina tunneilleen mukaan.

HASKEL
Hal oli Lower East Siden naapuruston hauska, hieman ilkikurinen persoona. Hänet nähtiin usein kävelemässä tyylikkäänä ympäri naapurustoa päämäärättömästi. Hänen tavaramerkkinsä olivat aurinkolasit, jotka peittivät hänen ystävällisen leikkisön katseensa ja täydensivät hänen charmikasta ja itsevarmaa tyyliään. HASKEL on omistettu Halille!