Arkea Bulevardilla

30.10.2018

Meidän arkeemme kuuluu asiakkaidemme auttaminen niin kehyksen valinnassa kuin parhaan linssiratkaisun löytämisessä. Lisäksi näöntarkastukset ja pajatyöt ovat osa päivittäisiä askareitamme. Pajassamme hoituu linssien reunahionta, aurinkolasilinssien värjääminen käsin sekä erilaiset korjaustyöt. Myös sosiaalinen media on olennainen osa meidän arkeamme. Blogin lisäksi päivitämme ahkerasti Instagramiin kuvia arjestamme ja uusista kehysmalleista.

Kouluttaudumme linssiasioissa sekä tutustumme piilolinssiuutuuksiin. Seuraamme kehysmuotia ja alan trendejä, tämä on intohimomme! Näin voimme palvella teitä vieläkin paremmin ja tarjota viimeisimpiä trendejä ja laadukkaimmat näkemisen ratkaisut.

Uusia kehysmalleja haemme maailman messuilta, joissa vierailemme parisen kertaa vuodessa. Pariisissa järjestettävä Silmo on listallamme aina, vuoden toinen messumatka kohdistuu usein Milanon Midoon, mutta myös Kööpenhaminan Copenhagen Specs, New Yorkin Vision Expo ja Hong Kongin Optical ovat tulleet tutuksi. Toisinaan kehysvalmistajien edustajat ilahduttavat meitä vierailuillaan ja uusilla kehysmallistoilla. Silloin tällöin saamme kokonaisia mallistoja lainaan ja pääsemme näyttämään myös teille kaikki kehyshelmet yhdellä kertaa.

Arkemme on siis hyvin monipuolista ja työpäivien kulku vaihtelevaa. Yksi päivittäinen asia nousee kuitenkin kaikkien yli - se on ihanien asiakkaidemme eli teidän auttaminen ja palveleminen!