Andy Wolf x Darren by Chris Rehberger

31.01.2022


Tämä neljän pokan aurinkolasimallisto on kunnianosoitus vuodelle 1981, jota pidetään popmusiikin vallankumousvuotena. Elektronisen musiikin puolella tapahtui paljon ja muun muassa Kraftwerk, Depeche Mode, Eurythmics ja New Order julkaisivat uutta materiaalia. Tämä kaikki on jättänyt jälkensä popmusiikkiin ja kulttuuriin. Chris Rehberger ja Markus Nikolai ovat pitkänlinjan vaikuttajia Berliinin elektronisen musiikin skenessä. He ovat muunmuassa Perlon -levymerkin takana, joka on julkaissut muutamia maailman tunnetuimmista klubilevyistä. Darren on heidän yhteinen projektinsa ja yhdessä Andy Wolfin kanssa he suunnittelivat upean aurinkolasimalliston.

Mallistossa on yhteensä neljä aurinkolasikehystä, kaksi erilaista mallia kahdessa eri materiaalissa. Coarse on voimakkaampi asetaatista valmistettu kehys. Mustassa pokassa kehysaukkoa reunustaa tortoise -värityksellä oleva asetaattirengas ja kirkkaassa läpikuultavassa värissä asetaattirengas on harmaa. Tämä yksityiskohta tuo kokonaisuuteen kivasti kontrastia.

Fine on kevyempi metallipoka, jossa on asetaatista valmistetut aisat. Kullanvärisessä kehyksessä on vaaleammat lämpimän sävyiset linssit, tämä toimii ja kehystä voi pitää myös sisätiloissa. Hopeanvärisessä on puolestaan freesit siniset liukuvärjätyt linssit.

Kumpaankin kehysmalliin on mahdollista tehdä aurinkolasilinssit myös omilla voimakkuuksilla ja linssien väriäkin voi muuttaa. Aurinkolasikehyksen mukana tulee myös collegepaita, jonka rinnassa olevaan yksityiskohtaan saa pokat näppärästi roikkumaan.