Ahlem Place Vauban Champagne - Not your basic cat-eye

04.07.2018

Esittelemme blogissa trendiläisten omat aurinkolasisuosikit kesän mallistostamme. Tällä kertaa suosikistaan kertoo Henrika.

Kerta toisensa jälkeen tunnun päätyvän pyöreisiin pokiin tai pilottilaseihin. Tänä kesänä uudeksi lempipokaksi paljastui siksi hieman yllättäen kissamaisempi vaihtoehto. Toisaalta, Ahlemin Place Vauban on kyllä jotain ihan muuta kuin perinteinen kissapoka, sillä muoto muistuttaa enemmänkin koivunlehteä kuin kuuluisaa cat-eyeta. 

Kehys on nimetty Pariisissa sijaitsevan Place Vaubanin aukion mukaan, joka sijaitsee kuuluisaa Les Invalides -maamerkkiä vastapäätä.

Ahlemin kehykset ovat valmistettu käsin Ranskan Oyonnax’issa ja materiaalina on käytetty kullalla galvanoitua palladiumia. Yksityskohtien viimeistely on Ahlemille sydämen asia ja tässä pokassa etuosaa sekä aisoja koristaa filigraani, joka antaa elävyyttä ja sopivasti kimallusta. Myös aisanpäitä koristaa Ahlemin tavaramerkiksi muodostuneet vintage-asetaatista valmistetut pallot.

Koska Place Vauban on yhtä aikaa sekä herkkä että täynnä asennetta, se toimii niin kesämekon kuin rennon hupparinkin kanssa. Ne ovat ominaisuuksia, joita aurinkolaseissani arvostan - loistavan istuvuuden, laadun ja tyylin lisäksi!