Andy Wolf ja Vossen - Sol e Mar

03.06.2021

Kesä on vihdoin täällä, aurinko paistaa ja kohta päästään jo rannalle nautiskelemaan lämmöstä! Andy Wolfin ja Itävaltalaisen froteevalmistajan Vossenin yhteismallisto on täydellinen rentoon rantatyyliin. Mallistossa on kaksi näyttävää aurinkolasimallia kahdessa eri värissä. Kumpikin malli on tämän hetken aurinkolasitrendien mukaisesti kookkaampia, joten ne suojaavat silmiä auringonsäteiltä. Vossenin froteeasusteet ovat hurmaavia! Siihen kuuluvat mm. kylpytakki, rantapusero, reilun kokoisia rantapyyhkeita, kalastajahattu ja kassi - nämä vievät rantalookisi ehdottomasti seuraavalle tasolle. 
 
Sol e Mar -mallistoon on haettu inspiraatiota Portugalin rannoilta ja merestä. Linda, portugaliksi "kaunis", on versio kissamaisesta aurinkolasisista, jossa on kivasti kulmaa ja nostetta. Amado, portugaliksi "rakas", on puolestaan neliönmallinen klassinen kehys. Kuten meri ja tuuli ajan mittaan pyöristää rantojen kivien rosot pehmeiksi, myös näissä kehyksissä ovat kaikki kulmat pyöristetty. Vaaleansininen havana -väritys on Andy Wolfin tulkinta meren sävyistä ja väri on yksinoikeudella vain tässä kehyksessä. Tämä on myös meidän oma suosikkimme!
 

Näitä pokia valmistetaan vain 300 kappaletta, joten kannattaa olla nopea - tällä setillä olet varmasti valmiina täydellisen rentoon rantapäivään!